NL EN DU SP FR IT PL RU

Pack Vision Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte van onze acties of het laatste nieuws, vul het formulier hieronder in.
Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Emailadres:
Folie Banner
Kleurkaarten aanvragen
Klik hier om GRATIS kleurkaarten aan te vragen!

Pack Vision
Gompenstraat 7
5145 RM Waalwijk
Tel.: +31 (0)73 6440203
Fax: +31 (0)73 6111755
Email: info@packvision.nl


Logo


537519 bezoeken

Goud en Zilver


200 Serie 200 Serie (9 Kleuren)
De 200 Serie is ontwikkeld voor toepassing op gecoat en ongecoat papier en karton. De 200 Serie heeft een grote dekkingskracht op droge papiersoorten en sommige boekbindmaterialen, zoals balacron, baladek en fijnere linnensoorten.
De folie is uitermate geschikt voor folie en pregen in 1 doorgang en is geschikt voor toepassing op materiaal dat voorzien is van lak of vernis.

300 Serie 300 Serie (7 Kleuren)
De 300 Serie is ontwikkeld voor drukken op hoge snelheid en is geschikt voor diverse papiersoorten, bedrukte oppervlakken en gelakte oppervlakken.
De 300 Serie heeft een grote randscherpte, hoge krasbestendigheid, drukt stofvrij en kan verwerkt worden op hogere temperaturen, waarbij de glans van de folie behouden blijft.

500 Serie 500 Serie (3 Kleuren)
De 500 Serie is – naast algemeen grafische toepassingen op vele ondergronden (bedrukt en onbedrukt) – geschikt voor het bedrukken van laminaten, onder andere OPP laminaat. De 500 Serie kan verwerkt worden op hogere temperaturen, waarbij de glans van de folie behouden blijft. Geen plooivorming en daarmee zeer geschikt voor het verwerken op cylindermachines.

TS TS (2 Kleuren)
De TS kwaliteit is Pack Vision’s topkwaliteit folie. TS biedt resultaat waar andere folies al afgehaakt zijn. Dé folie voor moeilijke oppervlakken, UV-lakken en laminaten. TS verdient terecht de naam Trouble Shooter. TS is niet de goedkoopste folie, maar wel een folie die u oplossingen biedt. De TS kwaliteit heeft een hoge randscherpte, een breed temperatuurbereik en een hoge glans.